GIMNÀSTICA

INEF

El fet d'incloure les Activitats Gimnàstiques com a part l'oferta esportiva que s'impartirà a les noves Escoles Esportives del Club Esportiu INEF de Barcelona, neix de la creença envers el gran potencial d'aquestes en el desenvolupament integral del nen/a.

Des de fa gairebé dues dècades, aquest tipus d'habilitats motores han passat d'ésser les grans protagonistes de les sessions d'educació física, a pràcticament desaparèixer. El fet d'haver desvinculat les seves possibilitats educatives i formatives a favor d'una estructura competitiva massa rígida, podrien ser les causes d'aquesta involució. Creiem de vital importància que les Activitats Gimnàstiques estiguin un altre cop vinculades a l'educació física escolar. La població més jove té tot el dret de conèixer l'ampli ventall de possibilitats esportives que existeixen.

En la societat actual es considera un dret i un component significatiu de la qualitat de vida el poder accedir a la pràctica d'activitat física i esports com a medi de recreació i oci. El model ideal de participació en les activitats físiques i l'esport implica a tots els ciutadans de qualsevol franja d'edat. Les Activitats Gimnàstiques presenten les característiques necessàries perquè la seva pràctica s'adeqüí al concepte "esport per a tothom", ja que és un repte permanent, és una pràctica divertida, és una activitat saludable i socialitzadora. El desenvolupament d'una "Gimnàstica per a tothom" implica una participació progressiva i duradora per part dels que avui són joves.

Així doncs, potser el projecte que ara s'inicia, representa per a la pràctica gimnàstica quelcom més que l'inici d'una de les tantes activitats extraescolars que s'oferten a la ciutat de Barcelona.

Notícies
RSS
 • Lorem ipsum dolor sit amet

  August 31, 2010

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed elit. Nulla sem risus, vestibulum in, olutpat eget, dapibu...

  Més »
 • Lorem ipsum dolor sit amet

  August 31, 2010

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed elit. Nulla sem risus, vestibulum in, olutpat eget, dapibu...

  Més »
Events
Calander
Amunt
 • Segueix-nos a:
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Rss Feed