Últimes Notícies 10-06-2011 10:30 PM: La secció de gimnàstica estètica a Estònia.

El Club

INEF

El Club Esportiu INEF de Barcelona, neix al 1976, amb la creació de l'INEF de Barcelona, el seu àmbit d'actuació es centra principalment en potenciar la pràctica de l'esport universitari, si bé disposa de seccions federades a les disciplines de Rugby, Gimnàstica i Esgrima.

Dins els ja molts anys d'existència el nostre Club té assolit un ampli palmarès d'èxits esportius als Campionats de Catalunya Universitaris, Campionats d'Espanya Universitaris i aporta un gran número de participants a les Seleccions de la Universitat de Barcelona, per aquesta raó va ser guardonat amb la Medalla al Mèrit Esportiu.

Amb la reestructuració de l'esport universitari, els clubs van deixar de participar a nivell estatal, donat que la representació de les universitats es du a terme a nivell de seleccions universitàries.

Respecte als esports federats, a llarg de la nostra història hem disposat d'equips de Gimnàstica Rítmica, Bàsquet, Bàdminton, Voleibol i Judo.

El nostre Club aporta gran número de jugadores a la selecció espanyola de rugby, dins l'àmbit de Club la nostra secció de rugbi femení té en propietat els dos primers títols de Campió Mundial de Clubs i Sotscampió d'Europa de la primera edició l'any 2008. Les seccions d'esgrima i gimnàstica, encara que amb menys historia ja disposen d'un gran palmarès i futur.

Les seccions de Tamborí i Gimnàstica Estètica, participen a les competicions internacionals, com a Seleccions Catalanes assolint grans èxits esportius.

Amunt
  • Segueix-nos a:
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Rss Feed