ATLETISME

INEF

Introduir l'Atletisme en aquest projecte d'Escola Esportiva dins el Club Esportiu INEF, respon a la voluntat de voler apropar aquest esport a tota la població infantil, essent un reforç al seu procés evolutiu global.

L'Atletisme ha estat un esport arrelat a l'ésser humà des dels seus orígens i que engloba les activitats més naturals de l´home: córrer, saltar i llançar. A partir de la pràctica d'aquest esport els nostres fills i filles aconsegueixen una base tant física com intel.lectual amb un gran potencial, i que alhora pot ser compatible amb altres esports.

És per això que volem oferir la possibilitat de practicar l'esport rei i gaudir de les seves diferents especialitats d'una forma individualitzada a partir, tant de formes jugades com de l'aprenentatge específic de la tècnica en cadascuna de les disciplines. Actualment aquest esport ha seguit evolucionant i en l'actualitat es disposa de material nous i molt atractius per treballar amb quitxalla, a través dels quals es pot anar avançant seguint la seva evolució cognitiva i tècnica (matalassos, trampolins...) fins arribar al material convencional present a la majoria de les pistes d'atletisme.. A més a més aquest material també ha ajudat a la introducció d'una nova visió didàctico-pedagògica a l'hora d'impartir les classes i arribar als infants, oferint una estructura metodològica molt més motivant i adaptada a les edats de treball.

Així doncs el que es pretén és, de la mateixa manera que l'Activitat Gimnàstica, donar accés a una pràctica esportiva practicada arreu del món i enriquidora, diferent, divertida i socialitzadora; amb un elevant component de qualitat i amb l'objectiu de convertir-la en quelcom més que una activitat extraescolar: una pràctica esportiva de longevitat.

CAMPIONAT DE CATALUNYA PROMESA

Els atletes de la secció d'atletisme del club han participat en el campionat de Catalunya cel·lebrat a Vilafranca el dia 10 de febrer. La actuació més destacada va ser per part de Silvia Riba va aconseguir tres medalles d'or, a les proves de 60 m. llisos, 200 m. llisos i salt de llargada, que per altre part li van representar marques mínimes per participar als Campionats d'Espanya Absolut i Promesa.

Jordi Navarro va guanyar la prova de 60 m. tanques masculí amb millor marca personal i mínima de participació al Campionat d'Espanya Promesa. El saltador Carles Mínguez va obtenir la medalla de bronze al triple salt. En aquesta prova David Serrano va quedar en segona posició, fora de concurs. Esmeralda Arriscado i Cristina Bárcena han participat fora de concurs a la cursa de 60 m. tanques on van quedar en primera i segona posició, respectivament.

Aldo Tuya va participar en proves individuals com a complement al seu entrenament pel Campionat d'Espanya Promesa de proves combinades. També va saltar Cira Romero que va quedar en tercera pocició en el triple salt femení i va obtenir la marca mínima de participació al Campionat d'Espanya Absolut.

Notícies
RSS
 • Lorem ipsum dolor sit amet

  August 31, 2010

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed elit. Nulla sem risus, vestibulum in, olutpat eget, dapibu...

  Més »
 • Lorem ipsum dolor sit amet

  August 31, 2010

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed elit. Nulla sem risus, vestibulum in, olutpat eget, dapibu...

  Més »
Pròxims events
Calander
Amunt
 • Segueix-nos a:
 • Facebook
 • Twitter
 • Youtube
 • Rss Feed